18. syyskuuta 2014

Lihavoileipäkakku


24 Täysjyväpaahtoleipää
Lihalientä

Täyte 1
200g  Chilituorejuustoa
100g  Maustamatonta tuorejuustoa
200g  Creme Fraichea
250g  Savukinkkukuutioita
0,5  Paprikaa
1  Suolakurkku
100g Juustoraastetta
Suolaa
Pippuria

Täyte 2
200g  Yrttituorejuustoa
100g  Maustamatonta tuorejuustoa
200g  Creme Fraichea
230g  Salamisuikaleita
0,5  Paprikaa
100g  Juustoraastetta

Päällinen
200g  Maustamatonta tuorejuustoa
100g  Yrttituorejuustoa
200g  Creme Fraichea
+
Kuorrutukseen 1,5dl Vispikermaa ja loput päällisestä. Jos ei jää niin lisää kermavaahtoon maustamatontatuorejuustoa n.100g.
Kytä ensimmäiseen väliin täytteestä 1, 2/3. Toiseen väliin 2 täytteestä 2/3 ja viimeiseen väliin sekoitan molemmat jämät sekaisin käytän sen. Kelmuta ja laita yön yli jääkaappiin painon alle. Kuorruta ja koristele seuraavana päivänä.
Koristele haluamallasi tavalla. Tähän olen keltaiset kukat tehnyt kuivatetuista ananaksista. Ohjeen löydät täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti