Tämä täyte versioi hieman pina coladaa. Eli siinä on ananasta, kookkosta, vaniljaa ja sitruuna kirpakoittamassa.
Riittää kahteen väliin 24-26cm kakkuun
350g Tuoretta ananasta
1prk Kookkosmaitoa (400ml)
4tl Sokeria
4dl Kermaa
4tl Sokeria
200g Vaniljarahkaa
Lemon curdia
Kostutus Ananasmehulla
Pilko ananas pienehköiksi paloiksi. Kaada kookkosmaito ja sokeri kattilaan. Lisää sekaan ananaspalat. Keitä pari minuuttia. Anna jäähtyä anna ananaspalojen marinoitua muutama tunti. Nosta palat pois nesteestä. Vaahdota kerma ja sokeri löysäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka.
Kostuta pohja ananasmehulla. Levitä lemon curdia ja sen päälle puolet vaahdosta. Ripottele puolet ananaspaloista ja tee toinen kerros samoin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti