18. tammikuuta 2014

"Pina Colada"

Tämä täyte versioi hieman pina coladaa. Eli siinä on ananasta, kookkosta, vaniljaa ja sitruuna kirpakoittamassa.

Riittää kahteen väliin 24-26cm kakkuun

350g  Tuoretta ananasta
1prk Kookkosmaitoa (400ml)
4tl  Sokeria
4dl  Kermaa
4tl  Sokeria
200g Vaniljarahkaa

Lemon curdia
Kostutus Ananasmehulla

Pilko ananas pienehköiksi paloiksi. Kaada kookkosmaito ja sokeri kattilaan. Lisää sekaan ananaspalat. Keitä pari minuuttia. Anna jäähtyä anna ananaspalojen marinoitua muutama tunti. Nosta palat pois nesteestä. Vaahdota kerma ja sokeri löysäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka.
Kostuta pohja ananasmehulla. Levitä lemon curdia ja sen päälle puolet vaahdosta. Ripottele puolet ananaspaloista ja tee toinen kerros samoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti