2. huhtikuuta 2013

Daim-vadelmakakku

Ihanasta kakun täytteestä keksin lähteä varioimaan juustokakun. Ja oli kyllä niin hyvää että olis voinu syyä sen vaikka kokonaan. Tein tämän halkaisijaltaan 15cm:n reunavuokaan.


Pohja
130g  Dominoja
30g  Voita

Täyte
1,5  Daimia (a 56g)
2dl  Kermaa
3rkl  Sokeria
1prk  Mascarponea
3,5rkl  Limemehua
1  Limen kuori
150g  Vadelmia
3  Liivatetta

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele kevyesti irtopohjavuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin.
Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone ja limenkuori. Lisää vielä rouhittu Daim. Lämmitä limen mehu ja sulata liivatteet siihen. Kaada vaahdon joukkoon. Pyöräytä vielä vadelmat joukkoon. ja kaada pohjan päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti